Datumspresenter.

Fest  :P


Vad falsk jag ser ut  xD


Tomteluvan låg på bordet låååångt borta :P
Hårklämman fick jag av mamma i datumspresen-sak idag.:)


Jag har fått:
1. Filmen The Breakfast Club. REKOMMENDERAS VERKLIGEN!
2. fransk manikyr set.
3. Hårklämman.
4. en ask med chokladtomtar, men jag fotade bara en :)
 
Lucia.

Idag gick vi luciatåg i skolan. Gissa vem jag gick med? Caspian.. Haha, nej men vi ska ju vara vänner nu. Så det blev ändå bra. Nu sitter jag här och lyssnar på Sean Banan xD Hur som helst. Vi har typ målat klart alla rum utom ett i det nya huset :) Nu i helgen ska vi se om vi kan börja flytta möblerna :)  Men när jag kommer hem från England så har vi nog flyttat klart ;D Vi får se hur det blir :)   Kram kram!

aouch

ingen mer Caspian, bara så ni vet..<3 
Det tog slut igår eller idag. Jag vet inte riktigt. Men jag ska försöka vara hans vän. Han vill det<3

Ingen vill veta var du köpt din tröja!

varför är många så arga på varann? Alltså jag menar inte att ingen får vara arg, men varför ska man bara bli sur på folk utan anledning? När någon tolkar en sak på fel sätt, kan det bli fel och det kan man lösa. Så varför kan inte folk bara acceptera det då? Vissa är bara allmänt sura.. Precis ALLTID! Det är inge kul.

Hungrig som få!?

Hellu ;D det äe Putte ^^
sitter och lyssnar på Timbuktu på Viccis data medans Cappe o Vicci ska gå ner och göra mat till Caspian för han är är SÅÅÅÅÅ hungrig ;3

Snacka om disney!

Hejsan! som ni vet är jag jättesjuk nu :P Jag börjar undra om jag är mentalt sjuk också x) Jag sitter och lyssnar på disney-musik på spotify xD Typ var nöjd med allt som livet ger-baloo, havet är djupt-krabban sebastian och snart är det jag som är kung-simba XD  Fy fan alltså, jag kan låtarna knappt :( Måste lära mig dom ;D Får se om Caspian kommer hit idag och tar hand om mig. Han kommer strypa mig om han får veta att jag lyssnar på disney-musik xD

"Min sjukling" ©

Haha, caspian kallade mig det idag Jag är extremt förkyld. Ingen feber, tack o lov!
Han var här och tog hand om mig :) min pojkvän är bara bäst! :D

Han verkar inte bry sig om jag smittar honom :P♥
ngf
mm, gottgott med VARM CHOKLAD! IN MY ♥!

små choklad tomtar in my heart!

Jag är beroende av dessa små gulliga sakerna! De stora är inte alls goda, de är ihåliga med för mkt choklad. Dessa är helt söta och perfekta! Jag älskar mig!

ingen capoiera.

De som skulle hålla i det var insnöade-vi fick välja mellan bandy eller badminton. Så jag och Catharina fick spela badminton. Där såg vi Caspian och Putte :) Så vi spelade med dom. Såklart ville Caspian spela typ match och såklart vann han och putte. Men bara för att typ Caspian är sån jävla sport nörd! :)<3
Hur som helst, vi hade jätteroligt och nu sitter jag hemma, super.förkyld. Mycket smidigt. Senare kommer Caspian hit. Vet inte vad vi ska göra men vi hittar väl på något.
Jag har kalla öron. Vet inte varför, men jag har det. så nu ser jag ut såhär:
gfjhg

Idrottsdag!

Hej idag har vi idrotts datg på skolan. Man kan välja olika grejer. Jag är Megaförkyld och jag väljer att ha Capioera (dans-kaampsport från typ brasilien) Med Catha, Amanda, roman och robin. Jättesmart, jag vet! ;)  Efter så kommer jg och berättar om dagen, vi ses senare!

Blå intellekt

Ursäkta mitt onoppade ögonbryn!

Första december tvåtusentio.

Hejsan! Idag har verkligen varit en riktig upplevelse! Jag har varit på studiebesök på Drottning Blanka. När jag kom dit blev jag bemött av trevliga tjejer och de var jätteroliga och vi hade kul tillsammans. Skolan är verkligen jättefin. Fast den skulle behöva lite mer färg. Hur som helst, vi fick en uppgift att gå ut och låtsas att vilja köpa en sminkprodukt. Jag, Jolina och Malin gick över till kicks och sen till Face Sthlm. Hos kicks såg de ner på Jolina och malin som ville "köpa" en foundation. Hon sa till och med fel. Jolina sa att hon ville ha en foundation mot rödbussig hud och frågade om det var grön underfärg i foundationen som säljaren visade. Säljaren sa att det var gul underfärg. (Om man vill ha en foundation som dämpar rödbussig hud ska man ha grön underfärg)
Sen sminkade de varann i de fyra elementen. Som till exempel jord, använde tjejerna kaffepulver och satte det på vissa ställen av ansiktet. De kanske hade lite grenar i håret och sånt. Det blev jättebra! Jag fick i uppdrag att ta bilder på alla med deras kameror  x) det var väldigt roligt. När skolan var slut träffade jag robin och Catharina på stan.
Jag köpte en ögonskuggspalett idag. Den kostan 70:-RSS 2.0