Lucia goes okej för alla nior!

Hej! Jag har glömt att berätta att nu är det okej för alla nior som vill, att söka in till Lucia. Det var ju så innan, men sen bestämde lärarna att bara musik-klasserna skulle få köra lucia. Inte bara nian, utan alla musik klasserna! Det var liksom en bara-nior grej men nu ska alla vara med och nu är vi typ överdrivet många. Jag har pratat med rätt så många sjuor och åttor. De flesta vill inteens gå lucia! Jag menar de blir tvingade och så fick inte ens vi vara med, som är nior. Men nu, när lärarna fattade att vi var arga efter typ protester och arga brev, får vi lov att vara med. Så tänkte bara berätta att vi får det nu. Ha det bra :)

Håller ett löfte!

Jag sa ju att jag skulle lägga ut en bild på lyktan under kvällen ;D  Usch vad jag är snäll!   Haha, nej men alltså nuy tycker jag att lyktan är tänd för just det folket som håller löften. Inte bara deviktigaste sakerna, tan också att inte klämma mitt på tandkrämstuben. Okej, kanske konstigt exempel. men ändå! Vi kör på det. Lyktan är tänd för folk som håller löften av att inte klämma mitt på tandkrämstuben!

inspelning

Hejsan folket! :) idag, på musiken, spelade jag, Catha, Robin och Madde in vår låt (som jag skrivit själv). Det var en riktig upplevelse! Om ni får chansen så gör det! Alltså det var verkligen jätte roligt! Vår låt heter Standing on my feet. Kanske, får ni höra den här, eller så ska Robin lägga ut den på youtube, då får ni en länk :)
Hur som helst så var det jätteroligt! Nu måste jag sticka, hejdå!

Kan inte sovapojkvän=gullig!

|| Caspian Fan Manson|| säger:
Nä nu ska jag börja på min önskelista ^^
Jodå   :*
.               V ictoria. ♥ säger:
vad önskar du dig?
utom en tv
|| Caspian Fan Manson|| säger:
Dig :*
.               V ictoria. ♥ säger:
du har redan mig
|| Caspian Fan Manson|| säger:
Nä nu ska jag börja på min önskelista ^^
.               V ictoria. ♥ säger:
vad önskar du dig? :)
utom en tv  :P
|| Caspian Fan Manson|| säger:
Dig :*

första advent!

tjoo, folket! Nu sitter jag här hemma och laddar upp bilder på snön utanför. Alltså gud vad härligt att se det snöa när man vaknar. Jag tog inte mobilen idag, utan kameran. Så det blir jättebra bilder, tycker jag i alla fall (A)
en sådan vacker ros!<3
Det hade varit finare om ljuset var tänt och det var kväll. Kaske fixar det senare ;D
inte så kallt än. Men det är kallt ;D
Här bjuder jag på en bild på mig själv i pyjamas :)

God natt!

natti natti, folket! Nu är det dags för victoria att sussa! :D
bjuder på ank-bilden :) ♥
vdsgfd

winter wonderland! :D<3

Nu känns det som vinter!<3
gud, vad jag älskar denna bilden!<3
Cathas bilder blev lite blå ;D<33

Jul hemma hos Caspian!

Jag och Caspian var inte här, vi var hemma hos honom och bakade pepparkakor, kollade på typ julfilm (Ice Age), satte upp jul pynt och gick på vinterpromenad! Vi vandrade upp på en stor kulle-sak och nästan försvann i snön! Haha, vad roligt vi hade! När vi kom upp på kullen satt vi på en bänk och typ mös och babblade om allt möjligt. Cnär vi kom hem igen satt vi under ett täcke och kollade på tv. Vi behövde ju bli varma igen x)<3 Jag älskar verkligen min pojkvän :) han är världens bästa!
Hur spenderar ni tid med era flickvänner/pojkvänner?

Min önskelista.

Hej folket!
Idag har jag absolut inget att göra, (mer än att vänta på min pojkväns existens hemma hos mig). Så jag tänkte klura ut vad jag önskar mig i julklapp.
1. pengar!!
2. Håraccesoarer.
3. stora, långa halsband.
4. böcker av Jules verne. (journey to the centre of the earth och A floating city)
5. kläder.

Kyss johanna!

Hej bloggarna! :) jag tror att ni har hört talas om denna webbsidan innan men jag ville bara berätta att det är en extremt fin sida och det är verkligen bra smycken. jag, personligen älskar kyss johannas smycken! De sa att jag fick ta vilka bilder jag ville från hemsidan så här kommer lite fina smycken.


sister      polacarte    Namnlöst-gdf
Detta är ett urval av deras smycken som jag tycker är helt underbart söta. Kolla genom sidan, jag rekommenderar dem verkligen!

winter wonderland!

Jag och catha var på vinterlandspromenad idag :) här kommer lite bilder som vi tog när vi var lite väl för flummiga, kan man säga!


Catha med sitt homie-träd xDistapp :D<33


Vicci goes doggy xD


så vackert med is på sjön!<3

kär i dig<3

hejhej :D<3 idag hade vi snöbollskrig på vår skola och jag lyckades mula catha och min pojkvän Caspian. I alla fall nästan!  Catha, ni vet min typ bästa vän, lyckades ta några bilder på mig och caspian :)<3 så jag tänkte dela dem med er, bara för att jag är så snäll (A)

tjhyfgjy

Bara för jag är totalförälskad i min pojkvän (A)<3Gästbloggar dags!

HejjhHejjh!! ;) Catha här, som suger på att blogga :O:P
Jaa, va ska jag berätta för nåt kul då? Typ inget alls lever ett väldigt okuligt liv ;)
Bara jag som stör mig på kärlek ? :O Den är helt fucked-up. Först kan killen inte sluta kalla en massa gulliga saker och förklara att han skulle vilja va med en även om man är en väldigt dålig person, sen när man förklarar sin känslor för han, och sin osäkerhet fast att man ändå gillar killen stark, ja då skiter han i dig totalt. Jag menar vad var det löna? Jag menar hur mkt onödig tid lägger vi tjejer ner på onödiga killar? :O aja får fortsätta kämpa på med mitt för jävliga kärleks liv, finns inget värre :O

Ha det ;) <33
catha<33

hos Catha igen :D<3

Hejsan alla olika sorters lökar! :D
Nu sitter vi och facebookar  och jag tar lite ego bilder.. Än en gång x)<3  jag tänkte bara berätta att livet är bra med mig och det innehåller massa skratt! :D fast jag saknar min pojkvän då och då.. Men jag kan leva med det x)<3   imorgon bär det av till drottning blanka, tror jag! :D och då är det en vecka exakt tills jag ska dit på studiebesök! :D
Imorgon ska jag kanske färga håret. Några förslag på färg? :)

nu bjuder jag på eventuellt sista bilderna på mig som brunett :D

hdh


vdsgfd


Catha ville oxå vara med på ett hörn :D<33
nhgjh

På musiken

Hejsan folket! nu tänkte jag visa er vad vi gör på musiken :D
Ja, nu vet ni det. xD hoppas vi inte störde för mkt ;P

Cathas webbcam! :D

Hej :D<3
Nu sitter jag och tar bilder med Cathas webb. Jag har extremt roligt :)  här bjuder vi på lite bilder:)<3 förresten, jag kommer antagligen inte kunna blogga på några dagar sen, men vi ser vad som händer. Här kommer bilderna :D
bara för att skylta med att jag ser annorlunda ut.

nu ville catha vara med :D

vi bjuder på denna :D<3

tik tok parodi x)

jag har suttit och lyssnat på denna i ungefär en kvart nu :P jag vet inte varför jag tycker om den. Det måste vara något i texten som får mig att bli glad. (även om texten är helt fucked up) nu har jag fått den på hjärnan.

min pojkvän är dum!!!!!!  han är jätte taskig för han va typ clown på halloween! för er som inte vet så är jag överdrivet rädd för clowner. jag är väldig arg på honom för det. Han ska döööö!!!   xD

lucia tåg

nu är det såhär att vi har tre speciella klasser på vår skolan. De heter musik klasserna. Jag hyser liksom inget agg mot dem eller så, jag menar jag har massor med kompisar i dem klasserna. Till och med min pojkvän går där. Hur som helst så är jag, liksom så många andra på vår skola lite sur på lärarna. Vi har en tillställning varje år, då niorna får gå lucia i gympa salen. Nu har det kommit fram att vi, nior inte ska få göra det. Utan, såklart, är det bara musik klasserna som ska få göra det.. Jag menar vi har väntat jätte länge på att det ska vara vår tur. Nu får vi inte göra det. Varför låter lärarna mk göra allt och vi inte får göra något alls. Just nu tror vissa att det inte ens kommer vara bara niorna. Utan alla musik-klasser! Det är bara taskigt.

Jag och ungefär 30 andra tjejer på skolan protesterade mot det. Där var fler som stöttade oss. Men lärarna bara, nej ni får inte komma in allihop att snacka. Vi bara, men kom ut då så vi kan snacka. Lärarna hade helt plötsligt inte tid, sa några av eleverna.

Det tycker jag är otroligt orättvist av lärarna! Har ni andra åsikter? Jag vill gärna höra dem 

SYV

Imorgon ska jag till syv-konsulenten på min skola och vi ska kanske ringa till drottning blankas rektor, så ska vi fixa att jag kan komma till deras skola och träffa eleverna och se hör skolan och lektionerna fungerar :)  jag har rätt många  förhoppningar och det känns lite konstigt, men det ska nog gå bra :) jag vill se till att ha koll på exakt hur skolan funkar o hur allt går till innan jag väljer att söka. men jag är faktiskt väldigt säker på drottning blanka. Den ligger belägen på en invikining på gågatan mitt i stan och har tre våningar varav jag mest kommer att finnas på översta och andra vångingen. EFtersom de får färskt mat från en catering-firma är det verkligen lyxig mat ju, (för att vara en skola). Nästa vecka har vi tema vecka med jobb och sånt. vi ska lära oss hur man skriver ett cv  och olika arbetare ska komma och berätta om deras jobb, tror vi. Jag hoppas på en stylist eller designer. Catha, min kompis, hoppas på en läkare eller en skådespelare. Madeleine hoppas på zoolog xD hon ska fixa med djur ;)

hur som helst, måste fortsätta jobba nu. Teknik är drygt x) 

RSS 2.0