gäst blogg med EMMA!

Hejsanhejsan :D
Victorias "tvilling" som skriver.
Snart så ska vi iväg till malmöfestivalen och se Salen al Fakir, kulkul ska det bli :D hihi !

Vici kom just på ett tema jag kunde skriva om... Hur mycket jag älskar henne x)

Och visst, jag älskar henne hur mycket som helst ! Vi kan ha våra fights, men när det gäller finns vi alltid där för varandra. Och det är jag så glad för :D<333
England i sommras blev ett helt underart minne tillsammans, precis som våra tusen andra! Och tusen till ska det bli ;)<3

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Pusshej!


Four O'clock In The Morning!!

Tjoflöjt!  Nej, jag kan bara inte sluta xD
idag så var skolan rätt kul :) vi hade skoj i matsalen och Catharina började sjunga "alla mina lärare är puckon!" men hon kom till "alla mina lärare är..."  haha, det var så kul för honkom på sen att två av våra lärare satt bakom oss xD   För er som inte vet vad "alla mina lärare är puckon" är så laddade jag upp låten :)


Hur som helst, så fattade inte lärarna så vi bara sjöng vidare i matsalen sen xD

Emma kommer hit om typ en halvtimme och sen ska vi prata lite. Klockan nio kommer min pappa och hämtar oss och så sticker vi till Malmö festivalen för att se Salem Al Fakir! :D<3 Hoppas vi träffar lite folk idag :D

Oskar Linnros<3

Hej! Nej, du jag vet verkligen inte vad som hände. Jag satt och lyssnade på mammas musik som hon har på datorn. Helt plötsligt blir jag glad och börjar sjunga med. Vilket är sjukt, för jag har aldrig hört låten innan. Jag visste inte vem oskar linnros var, så jag googlade honom. (tack gode gud för Google!!) nu så sitter jag och lyssnar på låten igen. Jag vet, jag är sjuk, men så är det ;D<3 Jag blir väldigt glad av hans musik. Jag har inte speciellt brytt mig om svensk musik innan, men det finns faktiskt dem som är BRA. som gyllene tider, alla vet vem de är? hur som helst, det började med att jag va hemma hos emma, innan sommaren och vi pratade om att svensk musik gav sommarkänsla. Så vi snodde alla hennes pappas skivor och satte in dem på våra mobiler :) se3n har vi börjat gilla dem mer och mer :)  Det finns också ebba grön, thåström, alla nöjliga. Listan är lång :) Min favorit artist(svensk) har blivit oskar linnros nu :P han har en härlig slags musik :) den är glad och mysig.
Det finns svenskar som sjunger på engelska som jag absolut ÄLSKAR! En av dem är Amanda Jenssen :) Hon är överdrivet bra och kommer från Lund. 

älskade kläder!

      





hallå, bloggen! :) Jag kunde bara inte låta bli att hylla mina kläder lite :P
okej de sista bilderna är svartvita, men jag hittade inte de vanliga, tyvärr :/

Bild 1:  Tröja från ONLY. byxor från England :)
Bild 2: militär grön skjorta från Lindex, vitt linne från h&m, jeansleggings från lindex.
Bild 3: Michael Jackson tröja kan man också köpa på rocks, men jag köpte min i England. Väska kan köpas på schock, malmö--> gågatan :)



Jag köpte dessa gummiarmband idag, på schock :D 2 kr st ju! Värsta FYNDET ;D


fy, Malmö!

Nej, alltså nu är jag trött på er. Jag var på malmö festivalen idag och det var inte alls som det brukar! :( Jag ÄLSKAR verkligen malmö festivlen, jag är en tjej som tycker om att vandra omkring och glo på saker, eller typ köpa smycken där och äta vad man känner för, allt finns ju där. Jag tycker att ni inte alls har ansträngt er som ni gjort innan. Jag blev faktiskt besviken nu.. Jag är nog inte den ända. det är inte alls så många stånd med mat eller folk som säljer.. Och vad fan har hänt med vissel-sakerna!?  De har bara försvunnit, och istället går folk runt och säljer BALLONGER?! Varför då? Det är ändå ingen som köper dem typ. Jag kommer ihåg när man var liten och verkligen grät för att man inte fick en sån visselsak.. Det är ju nästan trist nu.. :(   snäll, fixa det till nästa år. Amanda Jenssens konsert var i alla fall överbra!  Det kan ni göra så bra. Det är ni duktiga på!

Emma pannkakor flummbilder.

Tjofjölt! :D<33
Idag så var skolan dryg, kan jag säga er!  xD nu så sitter man hemma med emma på hennes dator och flummar med Laura! :D<3  Våra pannkakor blev jättegoda, men jag rekommenderar inte blåbär i smeten xD  jo, vi experimenterade lite och det blev kardemumma, kanel och blåbärs pannkakor x)<3
Nu tänker jag bjuda lite på bilderna :)






9A.

Hallå!
Nej nu är det på riktigt. Nu ska vi bli äldst på skolan och vi ska verkligen bestämma oss för hur vi ska göra med allt. :P Det är faktiskt lite läskigt. Men jaja, vi klarar oss. Hoppas jag xD
det kommer bli kul att träffa alla igen och se hur mycket de har färändrats :) Jag har till exempel färgat håret märkbrunt igen :P och jag har tagit hål i näsan. Min bästa vän Emma är typ svarthårig nu, hon var blond innan :)
det ska bli kul kan jag säga dig ;) 
Vad har ni förändrat under sommaren?  :)

Skol start!

Nej men TJEENA! :D

Usch, nu är det dags för skolan igen. Gud vad trist!  Det som är bra är att man får träffa alla som man inte har sett på tre månader :P och det är dags för nya minnen! :D

Jag är lite smårädd för att börja i nian faktiskt, jag gillar inte idén av att ungefär hela mitt liv går ut på att jag väljer rätt val nu. Jag menar, jag är fortfarande ett barn.. Typ i alla fall x)   Jag funderar på att gå hp med inriktning Turism, kommunikation. Men det ända gymnasiet som har det programmet är Klara Nya Gymnasium. Och jag gillar inte namnet.. Nej jag skojade bara. Min kusin går där. Det är väl inget fel med det, det blir väl kul eller så men jag är liksom inte hundra procent säker heller. Annars blir det kanske sp, eller mp för att bli art director (AD) eller copywriter. Det verkar liksom kul och spännande. Jag gillar att fixa designer på datorn och nya logor till typ... Tetra pak xD nej men ni fattar :)  jag håller alltid på och klottrar ner skrivhäften med mitt namn och någon häftig design. Ni kan få bilder senare. Kanske :P  men nu ska vi se vad jag kan hitta på gymnasium.se :)  det är en bra sida för någon som ska välja gymnasium elle vill byta. Bara så ni vet :) 

Homosexuallitet - äkligt?


   Bild av Banksy. Läs mer om honom i förra inlägget.


Jag gillar faktiskt denna bilden. Det är två homosexuella män som kysser varann. En dag visade läraren oss denna i skolan och alla började antingen skratta eller skrika "fy fan vad äkligt" eller "uueeh" . Jag menar gud vad taskigt om någon av oss där inne hade liksom inte vågat berätta att hon eller han var homosexuell. Så fick den eller de personerna sitta där inne och lyssna på alltihop. Det är precis sim vanlig kärlek! Jag blir så arg på sånt. Jag menar på vilket sått är de dumma mot er? Jag förstår inte hur man kan tycka homosexuella är hemska. Det är ju bara vanlig kärlek. Jag förstår det inte alls. Så snälla, kan någon förklara för mig varför folk tycker homosexuella är farliga och dumma?

banksy.

Fatta så cool Banksy är! För er som inte vet så är han en grafitti artist i London. Han gör inte vanligt grafitti, utan typ konst. Det är övercoolt, det han gör. kolla bara in dessa.





  (målaren är ingen riktig människa)

Michael Jackson.<3

alla som träffat mig minst en gång vet att jag är helt nerdrogad i honom. Han var kung, och ingen kan säga något annat, så är det bara!

   Denna bilden betyder mycket för mig. Jag har en affisch som ser ut så
här. Det är omslaget på skivan bad, för er som inte visste. Det är en av de bästa låtarna tycker jag och mitt utslitne exemplar av skivan bevisar det. :)  Han är den största kändisen som finns och alla, precis alla vet vem han är. Antingen för pengar han gav de fattiga, hans musik, hans hjälp, hans smått knasiga idéer eller för att han gjorde en lejonkungen grej med "Blanket". (Blanket är hans son)

Hur som helst så tycker jag att han var en helt underbar människa och beundrar honom starkt. Han är Kung.
Jag älskar Michael Jackson!

Tributes - Madonna.




Denna tributen går ut till DROTTNINGEN AV POP! Denna vackra stämma och det vackra leendet som madonna har ger många rysningar. Madonna är en av de mest kända människorna i världen.  Jag tycker att Madonna är en riktigt bra sångerska och jag älskar de flesta av hennes låtar. Hon står för alla kvinnor, som den största kvinnliga kändisen. Hon är en legend. Jag är en av hennes många fans och det kommer jag alltid vara. Hon har låtar till varje tillfälle. Här är några av dem.










Madonna är verkligen en ängel. Hon är och förblir en av de mest framgågna artister. Jag är glad för hennes skull.  I alla fall, detta är en tribute till Madonna, för allt hon gett oss. Varje minne med hennes musik och varje gäng vi sjungit hennes låtar och allt mode hon kommit med. Typiskt henne är t.ex. spets handskar. Detta är min egna tribute till Louise Ciccone.

Ny blogg.

Hallå! :) här är jag, ny och fräsch. Jag är en tjej på 15 år som ska börja nian om typ en vecka :) min blogg handlar om allt i en tonårs liv. Om ni undrar något får ni gärna fråga:) jag älskar att köpa kläder och accesoarer. Jag älskar att hålla på med mitt hår o färga det och ändra frisyr. Jag har många vänner som jag älskar att va med och skoja och skratta. Något som jag verkligen älskar är smink, det är överkuligt!  Min lillasyster är frivillig modell till allt jag gör här på bloggen och min musik är väldigt viktig för mig, så det kommer säkert upp inlägg av alla olika typers musik här :) Min favorit artist är Michael Jackson och jag är fullkomligt besatt av honom. Jag är inte rasistisk på något sätt, eller jo, jag är rassist mot rassister.. jag har en blandrasig hund. Han är väldigt viktig för mig. Min blogg är en mental resa för mig. Den ska hjälpa mig hitta mitt drömyrke och hur jag ska komma dit.

Kramkram QueeenVeee

RSS 2.0